رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه؛
نقش آموزش و آگاهی بخشی عمومی در بهبود روند تولید، ارایه و مصرف محصولات سالم
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه، تلاش در راستای آموزش و آگاهی بخشی عمومی را موجب بهبود روند تولید، ارایه و مصرف محصولات سالم در جامعه دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه در نشست با شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه، علم، آگاهی بخشی عمومی، انگیزه بخشی، تامین و توسعه زیرساخت محصولات سلامت محور را از اقدامات مهم و تاثیرگذار در این حوزه برشمرد.
دکتر «سید وحید حسینی» با تاکید بر نقش آموزش عمومی در آگاهی بخشی مردم و انتخاب محصولات غذایی سالم، راهکارهای موثر در تامین سلامت جامعه با استفاده از مواد غذایی و محصولات سالم و تلاش برای کاهش استفاده سموم کشاورزی و آفت کش ها در محصولات غذایی و کشاورزی را مطرح کرد.
مسوول ارشد حوزه سلامت فارس برنامه ریزی عملیاتی و آموزش عمومی را موجب ارتقای این حوزه دانست و ابراز امیدواری کرد تا با نگاه ویژه به اقدامات علمی، عملیاتی، اجتماعی، اقتصادی و امیدوارانه، در راستای تامین سلامت مردم گام برداریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر تاثیر نظارت حاکمیتی همراه با تشویق در جامعه گفت: باید تلاش شود زمینه های سودآوری در صنایع غذایی، برای کشاورزان و صنعتگران فراهم شود تا شاهد ارتقای مشارکت و بهبود خدمات در این زمینه باشیم.
دکتر «سید مهدی نصیری» عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز نیز در این نشست به یافته های علمی در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص و کنترل سموم در محصولات کشاورزی و مواد غذایی پرداخت.
دکتر «افشین امینی» معاون آموزش دانشگاه دکتر «محمدحسین انباردار» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دیگر مدیران ارشد دانشگاه، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز و دیگر اعضای شورای عالی غذا نیز به بیان دیدگاه های خود پیرامون بهبود مسایل این حوزه پرداختند.
این نشست صبح امروز یکشنبه، بیستم اسفند 1402 در مسجد حضرت امام جعفر صادق(ع) پردیس شهید دوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
پایان خبر