سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/06/30
  • - تعداد بازدید: 3626
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:

نحوه فعالیت کارکنان دانشگاه از ابتدای مهرماه تا پایان سال جاری

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نحوه فعالیت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اول مهر ماه تا پایان سال جاری را از ساعت 7.30 تا 12.30 اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» گفت: ساعت حضور کارکنان دانشگاه از اول مهر ماه تا پایان سال جاری را از ساعت 7.30 تا 12.30 است که شامل واحد های زیر می گردد:

1- تمامی کارکنان واحدهای ستادی دانشگاه (ستاد مرکزی، دانشکده‌ها، ستاد مراکز بهداشت شهدای انقلاب و والفجر، برج پژوهشی محمد رسول‌الله (ص)، ستاد شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها، مراکز خدمات جامع سلامت غیر شبانه روزی و خانه های بهداشت)

2- کارکنان شاغل در بخش‌های اداری و پشتیبانی بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی و درمانی، درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی و ستاد اورژانس ۱۱۵، با توجه به نظر مدیر هر واحد به گونه ای که در ارائه خدمات خللی ایجاد نگردد.

لازم به ذکر است کارکنان شاغل در واحدهای عملیاتی ارائه‌دهنده خدمات درمانی و دارای نوبت کاری در مراکز آموزشی و درمانی، بیمارستان‌ها، درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی، مراکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی و پایگاه‌های اورژانس، همچون گذشته و بدون تغییر در ساعات کاری، به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

3- در راستای حمایت از خانواده و کاهش دغدغه والدینی که هر دو در دستگاه های اجرایی شاغل هستند و دارای فرزند دانش آموز در مقطع پیش دبستان و دبستان یا فرزند زیر ۶ سال می باشند با شناور شدن ساعت آغاز به کار یکی از والدین موافقت میگردد. ضمنا کارکنان زن سرپرست خانوار دارای شرایط فوق نیز مشمول این بند می باشند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 161148
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب