سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/22
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
از سوی معاون درمان وزارت بهداشت؛

شعار و روزشمار هفته ملی اهدای عضو اعلام شد

دکتر «سیدسجاد رضوی»، معاون درمان وزارت بهداشت در نامه ای به معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، شعار و روزشمار هفته ملی اهدای عضو را با تاکید بر اهمیت آموزش تخصصی، عمومی و ترویج فرهنگ اهدای اعضا از موارد مرگ مغزی، اعلام کرد.

600

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از  «وبدا» وزارت بهداشت، دکتر «رضوی» در این نامه عنوان کرده است: نامگذاری سالانه از ابتکارهای مقام معظم رهبری در خصوص تعیین سیاست‌های کلی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است، بر همین اساس تخصیص هدفمند شعار سال در مدیریت‌های مختلف می‌تواند به مثابه نقشه راه برای تمام روزهای سال به صورت رسالتی مشترک تعریف شود تا با برنامه‌ریزی‌های منظم و مدون تحقق حرکت در مسیر برنامه‌های سند راهبردی، توسعه‌ای و افزایش بهره‌‌برداری از ظرفیت‌های داخلی صورت پذیرد.

با علم بر اهمیت آموزش تخصصی، عمومی و ترویج فرهنگ اهدای اعضا از موارد مرگ مغزی به‌عنوان رسالتی درمانی، اجتماعی، فرهنگی و حتی شرعی که منجر به نجات جان بیماران نیازمند اعضای پیوندی می‌شود، مقتضی است در خصوص معرفی و ابلاغ شعار سال 1404 مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها در تمامی مراکز دانشگاهی و درمانی با عنوان «بهبود، ارتقای توسعه و پیشبرد اهداف آموزش عمومی و تخصصی اهدای اعضا از موارد مرگ مغزی» دستور اقدام مبذول فرمایید.

همچنین، با توجه به در پیش رو بودن 31 اردیبهشت‌ماه به عنوان روز ملی اهدای عضو، اهدای زندگی در مورد نام‌گذاری روزهای منتهی به این روز (31-25 اردیبهشت‌ماه) با عناوین زیر دستور مساعدت و همراهی حداکثری مبذول نمایید.

25 اردیبهشت‌ماه: اهمیت اهدای اعضا در نجات جان و بهبود کیفیت زندگی بیماران 26 اردیبهشت‌ماه: آموزش مؤلفه تأثیرگذار در ارتقای آگاهی عمومی در خصوص اهدای اعضا از موارد مرگ مغزی 27 اردیبهشت‌ماه: اطلاع‌رسانی جامع و ترویج فرهنگ اهدای اعضا از موارد مرگ مغزی 28 اردیبهشت‌ماه: تعامل، توانمندسازی و تقویت رویکرد‌های مشارکتی نهادهای دولتی و غیردولتی در خصوص اهدا و پیوند اعضا 29 اردیبهشت‌ماه: هماهنگ‌کنندگان اهدای اعضا رکن اساسی تحقق پیوند اعضا 30 اردیبهشت‌ماه: خانواده‌های اهداکننده اعضای پیوندی متعالی‌ترین انسان‌ها در مقیاس ایثار و بخشش 31 اردیبهشت‌ماه: روز ملی اهدای عضو، اهدای زندگی

معاون درمان وزارت بهداشت در این نامه تصریح کرده است: پیشبرد و تعالی اهداف فرایند فراهم آوری اعضای پیوندی از موارد مرگ مغزی مبتنی بر برنامه‌ریزی علمی با رویکرد مهارت محوری بر اساس توانمندسازی سرمایه‌های انسانی با آموزش عمومی و تخصصی بوده و ایجاد اثربخشی و تحقق در جامعه با فرهنگ سازی ممکن می‌شود.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 123926
محمد  کریمی
خبرنگار

محمد کریمی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب