جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/12/15
  • - تعداد بازدید: 223
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سومین نشست هماهنگی راه اندازی کانون های فرهنگی اجتماعی سلامت محله در 21 محله هدف استان فارس برگزار شد

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با بیان اهداف تشکیل و راه اندازی کانون های سلامت محله در سومین نشست هماهنگی راه اندازی کانون های فرهنگی اجتماعی سلامت محله، گفت: 21 محله در استان فارس برای راه اندازی این کانون ها انتخاب شده اند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدرضا کریمی» کانون های فرهنگی اجتماعی سلامت محله را فرصتی مناسبی دانست تا اهمیت سلامت و سهم آن در تحقق توسعه پایدار، با مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی، آشکارتر شود.

او ارتقای سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی شهروندان، تقویت شادابی و امید در ساکنان محله و ترویج سبک زندگی سالم را از مهمترین اهداف راه اندازی و تشکیل کانون های سلامت محله عنوان کرد.

دکتر کریمی در ادامه گفت: قطعا بدون همکاری‌های بین بخشی و همراهی دیگر سازمان‌هایی که عملکرد آنها به نوعی با سلامت مردم مرتبط است، نمی‌توان به سلامت مطلوب در جامعه دست یافت.

رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه نیز در ادامه این نشست گفت: در شکل گیری رفتارهای سالم و افزایش سواد سلامت، آن چیز که به اندازه اقدامات آموزشی و بهبود نگرش در حیطه فردی مهم است، ایجاد محیط‌های حامی سلامتی همچون کانون های سلامت محله است که فرد در آن زندگی می‌کند، کار می‌کند و به فعالیت‌های روزمره مشغول است.

«بهنام لشگرآرا» افزود: در همین راستا، کانون سلامت، یک تشکل اجتماع ‌محور محلی است که مردم و نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای محلی در آن با هدف ارتقای سطح سلامت شهروندان و زیرمجموعه برنامه محله ارتقاء دهنده سلامت فعالیت می کنند.

در این نشست «امیرمحمد زارع مهذبیه» مسوول دفتر تحول اجتماعی استان نیز حضور داشت و توضیحاتی در مورد نحوه تخصیص اعتبار برای راه اندازی کانون های فرهنگی اجتماعی سلامت محله بیان کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبری : 97191
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

تنظیمات قالب