معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
راه اندازی مراکز علمی مجموعه پیوند اعضای ابوعلی سینا در آینده نزدیک می تواند یک الگوی موفق درمانی، آموزشی و علمی برای کشور باشد
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آئین آغاز به کار رویداد بین المللی کنگره پیوند اعضا در شیراز گفت: بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا در آینده نزدیک می تواند یک الگوی موفق درمانی، آموزشی و علمی در حیطه غیردولتی، برای کشور باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این آئین با اشاره به تلاش های اساتید پیوند اعضا برای حیات بخشیدن به بیماران گفت: باعث افتخار ما است که امروز در جمهوری اسلامی ایران توانسته ایم به درجه ای از علم و دانش برسیم که بتوانیم چنین عمل های جراحی و کارهای فوق العاده علمی را در کشور خودمان انجام دهیم.
دکتر «ابوالفضل باقری فرد» افزود: حدود 40 سال پیش در آغاز انقلاب و پیش از انقلاب اسلامی، پزشکانی از کشورهای هندوستان، پاکستان و فیلیپین درمان مردم ما را به عهده داشتند، اما امروز دانشجویانی از این کشورها برای تحصیل در کشور ما حضور می یابند.
او ادامه داد: در سال های نه چندان دور در کشور کمیسیونی برای اعزام بیماران به خارج از کشور داشتیم که گاهی برای عمل های بسیار ساده بیماران را به خارج از کشور اعزام می کردیم، اما امروز خوشبختانه برای عمل های بسیار پیچیده مانند پیوند اعضا، پذیرای بیماران از سایر کشورهای جهان هستیم و این افتخار برای کشور جمهوری اسلامی ایران است که بزرگ ترین مرکز پیوند در منطقه و در کشور در شهر علم، اخلاق و ادب، شیراز قرار دارد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به الگوی پیش بینی شده برای توسعه مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی ابوعلی سینا اظهار کرد: با راه اندازی مراکز علمی، این مجموعه می تواند یک الگوی موفق درمانی، آموزشی و علمی غیردولتی برای کشور باشد.
دکتر باقری فرد افزود: برای تشکیل این مرکز افراد زیادی شامل خیرین، افراد حقیقی و حقوقی، اساتید و دانشجویان تلاش و کمک کرده اند، اما همه اینها به دنبال نفس پاک و همت استاد اخلاق، علم و ادب؛ استاد دکتر «سید علی ملک حسینی» است و امیدوارم خداوند عمر با برکت و با عزت به او بدهد تا بتواند این مجموعه را که سال ها برای راه اندازی آن تلاش کرده است، کامل کند و به بهترین شکل بتوانیم از دستاوردهای این مجموعه در سطح کشور بهره مند شویم.
او با اشاره به آمادگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای همکاری با این مجموعه در حوزه های آموزشی با این مجموعه و راه اندازی رشته های مختلف در این مرکز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار امیداوری کرد با راه اندازی مراکز علمی این مجموعه در آینده نزدیک نه یک مرکز درمانی بسیار خوب و بهترین مرکز درمانی و پیوند در کشور و دنیا، بلکه یکی از بهترین مراکز آموزشی، علمی و دانشگاهی برای کشور باشد.
آیین آغاز به کار نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا ایران، شامگاه نهم آبان 1402 با حضور مسوولان کشوری، استانی، دانشگاهی و مهمانان داخلی و خارجی در بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینا شیراز، برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید