جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/03/29
  • - تعداد بازدید: 101
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان فراشبند

جمع آوری ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ گذشته در دهرم

کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت فراشبند، از جمع آوری ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ گذشته در دهرم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مهندس «زهرا کریمپور» با اعلام این خبر گفت: در بازرسی هایی که از سوی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان فراشبند به همراه کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» دهرم از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر دهرم انجام شده است، لزوم رعایت مسایل بهداشتی و توجه به تاریخ تولید و مصرف مواد غذایی و آشامیدنی، به متصدیان و مشتریان این مراکز تاکید و یادآوری و حدود 200 کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ گذشته جمع آوری شد.

او، این مواد غذایی تاریخ گذشته را شامل روغن، عرقیات، انواع نوشیدنی ها، کیک و کلوچه عنوان کرد که پس از جمع آوری و تنظیم صورتجلسه، به مرکز بهداشت فراشبند منتقل شده است.

کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت فراشبند با اشاره به اهمیت نقش کارشناسان بهداشت محیط در حفظ و ارتقای سلامت در جامعه، افزود: از آنجا که حفظ سلامت افراد از رسالت های گروه بهداشت محیط است، بازرسان بهداشت محیط مراکز بهداشت، در بازدیدهای مستمر از مراکز عرضه مواد غذایی، ضمن شناسایی مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و بدون مجوزهای لازم از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدام به توقیف و معدوم سازی این کالاها می کنند.

مهندس کریمپور از شهروندان خواست در صورت مشاهده اجناس و کالاهای تاریخ گذشته، فاسد، بدون مشخصات و تقلبی در فروشگاه ها و مراکز عرضه مواد غذایی، با سامانه ۱۹۰ رسیدگی به شکایت مردمی وزارت بهداشت تماس بگیرند تا از عرضه این اقلام جلوگیری و با متخلفان بر اساس قانون برخورد شود.

پایان خبر 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 103929
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

تنظیمات قالب