جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/02/02
  • - تعداد بازدید: 194
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت مطرح کرد:

تولید نان کامل در اولویت وزارت بهداشت/ الزام به تولید آرد کامل در 3 کارخانه در هر استان

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، با بیان اینکه تولید نان کامل از سال گذشته توسط دولت آغاز شده است، گفت: در این زمینه گام های مثبتی برداشته شده است و ما نیز در وزات بهداشت این برنامه را با قدرت ادامه خواهیم داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از وبدا، دکتر «احمد اسماعیل‌زاده» در نشست خبری هفته سلامت که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه میانگین مصرف نان در نقاط مختلف کشور بین 280 تا 330 گرم است، به همین دلیل در سالجاری تولید نان کامل با قوت ادامه خواهد داشت که دولت در این زمینه از سال گذشته با تمام توان گام های مثبتی برداشته است و ما نیز در وزات بهداشت این برنامه را با قدرت ادامه خواهیم داد.
 
وی با بیان اینکه طبق مصوبه سال گذشته کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مقرر شده بود تا هر دانشگاه علوم پزشکی در حیطه تحت پوشش خود یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد، تاکید کرد: در سالجاری هر دانشگاه علوم پزشکی باید با همکاری دستگاه های مرتبط دیگر  3 کارخانه تولید آرد کامل در حیطه دانشگاه خود داشته باشند.
 
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه افزود: هدف ما در وزارت بهداشت از فرآیند تولید نان کامل، سبوس گیری اندک و همچنین وجود فیبر و منیزیم به مقدار مناسب در غلات است که می تواند در مقاومت انسولینی و پیشگیری از بیماری های مزمن موثر باشد.
 
دکتر اسماعیل زاده ادامه داد: برای امسال بازنگری در برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک و همچنین پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی را نیز در دستور کار داریم.
پایان خبر
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 99661
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

تنظیمات قالب