جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/08/14
  • - تعداد بازدید: 216
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند

تعطیلی یک نانوایی در فراشبند به دلیل رعایت نکردن مقررات بهداشتی

یک نانوایی در فراشبند به دلیل رعایت نکردن بهداشت فردی و عدم بهسازی و شرایط ساختمانی نامناسب، تعطیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند با تاکید بر لزوم توجه نانوایی ها به مسایل بهداشتی، گفت: در همین راستا در بازدید کارشناسان بهداشت محیط این مرکز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و در راستای اجرای قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، به‌ دنبال صدور اخطار رفع نواقص بهداشتی و عدم توجه متصدی مربوطه، یک نانوایی به دلیل بی توجهی به موازین بهداشتی تعطیل شد.

مهندس «شبنم حیدری»، عدم بهسازی و شرایط ساختمانی نامناسب و رعایت نکردن بهداشت فردی را از مهم ترین دلایل تعطیلی این نانوایی عنوان کرد.

او با بیان اینکه بر ‌خلاف هشدارها و اخطاریه های لازم به نانوایی ها، برخی از متصدیان، شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کنند، تاکید کرد: متصدیان مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی به ویژه نانوایی ‌ها ملزم به رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در راستای حفظ سلامت همگانی هستند.

این کارشناس بهداشت محیط با اشاره به این که نان از مهم ترین مواد غذایی موجود در سفره مردم محسوب می شود، افزود: به همین دلیل، رعایت بهداشت در مراحل مختلف تولید، عرضه و مصرف نان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در همین راستا نظارت بر سلامت نان به طور ویژه در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار دارد.

حیدری از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی موضوع را به سامانه ۱۹۰، مرکز فوریت ‌های سلامت محیط و کار، اطلاع رسانی کنند.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 89876
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب