سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/01/09
  • - تعداد بازدید: 232
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
همزمان با نهمین روز بهار طبیعت؛

بررسی روند خدمت رسانی در دو مرکز حوزه سلامت شهر شیراز

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همراهی اعضای ستاد خدمات سفر نوروز دانشگاه، صبح امروز 9 فروردین 1405، ارایه خدمت در دو مرکز درمانی در شهر شیراز را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «مانیکا نگهداری پور»  و اعضای ستاد خدمات سفر نوروز دانشگاه، ضمن حضور در این دو مرکز، با کارکنان و کادر درمان گفت و گو کرده و با تبریک فرارسیدن نوروز و سال نو، روند ارایه خدمت به مراجعان و بیماران را جویا شدند.  

معاون بین الملل دانشگاه همچنین به نمایندگی از رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه، از تلاش و خدمات رسانی این دو مرکز به ویژه در شرایط بحران جنگ تحمیلی قدردانی و بر تداوم خدمت رسانی به مردم، تاکید کرد.

اعضای ستاد خدمات سفر نوروز دانشگاه نیز مسایل مختلف مرتبط با حوزه های خود با هدف تسریع در روند خدمت رسانی به بیماران و مراجعان را بررسی و پیگیری کردند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار نوروز 1405,اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 148427
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب