سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/03/14
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در نشست معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مدیران ارشد کمیته امداد امام خمینی (ره)؛

بر اهمیت توسعه همکاری‌های مشترک برای ارتقای سلامت و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر تاکید شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست با مدیران ارشد کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس، بر ضرورت تقویت همکاری‌های بین‌بخشی برای ارتقای شاخص‌های سلامت، توسعه خدمات پیشگیرانه و حمایت مؤثر از گروه‌های نیازمند و آسیب‌پذیر جامعه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نشست مشترک معاون بهداشت دانشگاه با مدیران ارشد کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با هدف بررسی زمینه‌های همکاری و هم‌افزایی در حوزه سلامت برگزار شد.

دکتر «اورنگ ایلامی» در این نشست با اشاره به نقش تعیین‌کننده عوامل اجتماعی در سلامت افراد، گفت: بخش قابل توجهی از وضعیت سلامت جامعه تحت تأثیر شرایط اقتصادی، اجتماعی و معیشتی قرار دارد و از این رو همکاری نزدیک میان مجموعه سلامت و نهادهای حمایتی می‌تواند در کاهش نابرابری‌های سلامت و ارتقای کیفیت زندگی اقشار آسیب‌پذیر نقش مؤثری ایفا کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: معاونت بهداشت دانشگاه آمادگی دارد با بهره‌گیری از ظرفیت شبکه‌های بهداشتی درمانی، برنامه‌های مشترکی را در زمینه آموزش سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها، بهبود تغذیه، سلامت مادران و کودکان، سلامت روان و ارتقای سواد سلامت مددجویان اجرا کند.

دکتر ایلامی همچنین بر اهمیت شناسایی به‌موقع نیازهای سلامت خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد تأکید کرد و گفت: توسعه همکاری‌های مشترک می‌تواند دسترسی گروه‌های هدف به خدمات سلامت را تسهیل کرده و زمینه ارائه خدمات مؤثرتر و هدفمندتر را فراهم سازد.

در این نشست، مدیران ارشد کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس نیز ضمن قدردانی از همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر ضرورت گسترش تعاملات مشترک در راستای ارتقای سلامت مددجویان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای ارائه خدمات جامع‌تر تأکید کردند.

در پایان این نشست، طرفین درباره راهکارهای تقویت همکاری‌های مشترک، اجرای برنامه‌های سلامت‌محور و توسعه اقدامات حمایتی در راستای بهبود شاخص‌های سلامت جامعه هدف به تبادل نظر پرداختند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 154220
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب