بازدید شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در فیروزآباد
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، در راستای حفظ و ارتقا سطح سلامت در جامعه، شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه با اعلام این مطلب گفت: هدف از این بازدید، بررسی وضعیت بهداشت فردی، عمومی و ارتقای هر چه بیشتر وضعیت سلامت این مراکز است.
«علی یار ترابی» با بیان اینکه این طرح با حضور هشت گروه دو نفره از بازرسان بهداشت محیط، به صورت سر زده از ساعت ۱۹ تا ۲۳ در مناطق مختلف فیروزآباد اجرا می شود، افزود: بازرسان بهداشت محیط با استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل، موارد بهداشتی مد نظر را بررسی و آموزش های لازم را به متصدیان ارائه می دهند.
او اضافه کرد: در این طرح ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه صنوف حساس، موارد مربوط به بهداشت فردی، لوازم و ابزار کار، ساختمان، بهداشت مواد غذایی و مواد اولیه، دمای یخچال و فریزرها، سنجش کیفیت روغن مصرفی و سنجش بار میکروبی سطوح، کنترل میشود.
ترابی ادامه داد: در بازدید شب گذشته از ۱۴۶ مرکز حساس تهیه و عرضه مواد غذایی از جمله بیرون بر، فست فود، نانوایی، کبابی، کافی شاپ و چایخانه بازدید و بررسی های لازم انجام شده است.
کارشناس مسوول سلامت محیط مرکز بهداشت فیروزآباد، از نامطلوب بودن وضعیت بهداشتی ۱۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این بازدیدها خبر داد و گفت: با توجه به تخلفات موجود، به متصدیان این مراکز اخطار ۴۸ ساعته برای توقف فعالیت و غیر فعال کردن واحد صنفی ارایه شده است تا نسبت به برطرف کردن نواقص بهداشتی اقدام کنند و پس از مهلت مقرر نیز پیگیری های لازم انجام می شود.
او از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.
پایان خبر