سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/04/30
  • - تعداد بازدید: 228
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان ۳۲ تختخوابی حضرت ولی عصر (عج) خرم بید

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به همراه جمعی از مدیران ارشد دانشگاه، از بیمارستان ۳۲ تختخوابی حضرت ولی عصر (عج) خرم بید بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» رئیس دانشگاه در ادامه سفر امروز به مناطق شمال شرق فارس که از قادرآباد آغاز و سپس در شهرستان های سرچهان  بوانات ادامه یافت؛ عازم شهرستان خرم بید شده و به همراه جمعی از مدیران ارشد دانشگاه، با حضور در بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) خرم بید، روند ارایه خدمات درمانی در این مرکز درمانی را بررسی کرد.

در این بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در بخش‌ های مختلف بیمارستان از جمله تریاژ، اورژانس، اتاق پزشک، رادیولوژی، آزمایشگاه و داروخانه، با مسوولان و کارکنان بیمارستان دیدار و گفت و گو داشت و از نزدیک با چالش‌ها و دغدغه‌های آنان آشنا شد.

بررسی شاخص ها و فرآیندهای ارائه خدمت، نظیر میزان پذیرش روزانه بیماران، ضریب اشغال تخت‌ها، تعداد پزشکان عمومی و متخصص، همچنین وضعیت فضای فیزیکی مهم ترین محورهای این بازدید نظارتی بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش های مسوولان و کارکنان این بیمارستان، دسترسی به خدمات درمانی باکیفیت را یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه عنوان کرد.

در ادامه حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در شهرستان خرم بید، از زمین محل احداث بیمارستان جدید خرم بید نیز بازدید شد.

بازدید از پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری خرم بید که با هدف پایش میزان امکانات و تجهیزات آمبولانس‌ها و وضعیت فضای فیزیکی این پایگاه انجام گرفت، دیگر برنامه حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در شهرستان خرم بید بود.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 128566
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب