سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/07/05
  • - تعداد بازدید: 62
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع دانشجویان پردیس شهید دوران صدرا:

با تمام توان دغدغه دانشجویان صدرا را پیگیری خواهیم کرد

 مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشستی با دانشجویان دانشکده‌های علوم توانبخشی و مدیریت پردیس شهید دوران صدرا، بر پیگیری جدی دغدغه‌های آموزشی و رفاهی دانشجویان تأکید کرد.

600

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «کوروش عزیزی» افزود: دانشجویان، سرمایه‌های اصلی دانشگاه هستند، مطالبات سازنده شما برای ما و توسعه دانشگاه بسیار ارزشمند است و تمام تلاشمان بر این است که شرایط تحصیلی و رفاهی شما به بهترین شکل فراهم شود.

وی با بیان اینکه ما همواره پیگیر خواسته ها و دغدغه های دانشجویان بوده‌ایم، ادامه داد: هدف این نشست، شنیدن دغدغه‌های شما و ایجاد فضایی برای تبادل نظر و تقویت تعامل میان دانشجویان و مدیریت دانشگاه است.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: دانشگاه از ابتدا تلاش کرده تا امکانات آموزشی و رفاهی پردیس شهید دوران صدرا، را ارتقا دهد و در همین راستا کارگروه‌های عملیاتی برای بررسی و حل مسائل آموزشی و رفاهی تشکیل شده است و اقدامات مثبتی هم صورت گرفته است.

دکتر عزیزی با تاکید اینکه طبق سیاست های دانشگاه، تمامی دانشکده‌ها به طور برابر مورد حمایت قرار خواهند گرفت و بهترین خدمات به دانشجویان ارائه می شود، بیان کرد: تعامل و همکاری دانشجویان و مسوولان برای تحقق خواسته‌ ها و توسعه دانشگاه ضروری است و تلاش خواهیم کرد با برنامه‌ریزی دقیق و عملیاتی، بیشترین بهره‌مندی را برای شما دانشجویان فراهم کنیم.

600

 معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست به اقدامات انجام شده طی یازده ماهه اخیر در راستای توسعه زیرساخت های پردیس شهید دوران صدرا اشاره کرد و گفت: بازدیدهای مستمر از پردیس صدرا ، تجهیز و افتتاح پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و ورزشی در این مجموعه از جمله اقدامات دانشگاه برای بهبود شرایط دانشجویان شهید دوران صدرا بوده است.

دکتر «عبدالخالق کشاورزی» در ادامه افزود: تلاش خواهیم کرد تا با تامین اعتبارات و منابع لازم، شرایط تحصیلی و رفاهی دانشجویان را ارتقا دهیم.

در این نشست، تعدادی از نمایندگان دانشجویان دانشکده علوم توانبخشی و مدیریت  و اطلاع رسانی به بیان خواسته ها و دغدغه های خود پرداختند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 133250
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب