سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد:
آغاز پویش ملی تغذیه سالم در فارس/ اهمیت اصلاح الگوی مصرف روغن ها در حفظ سلامت
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام آغاز پویش ملی تغذیه سالم از امروز، هفدهم آذر تا سی ام آذر، بر اهمیت افزایش آگاهی عمومی درباره انتخابهای صحیح تغذیهای و اصلاح الگوی مصرف نادرست چربیها و روغنها تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر«اورنگ ایلامی» آمده است:
یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماری های غیر واگیر، افزایش سطح آگاهی مردم است که در همین راستا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هر ساله اقدام به برگزاری پویش ملی آموزش همگانی تغذیه سالم در سراسر کشور می کند.
پویش امسال با هدف اطلاع رسانی و اصلاح باورهای نادرست در مورد روغن و چربی ها و با تاکید بر شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» از تاریخ 17 تا 30 آذر برگزار می شود.
از جمله اهداف پویش امسال فرهنگسازی در خصوص نقش روغن ها و چربی ها در برنامه غذایی سالم، اصلاح باورهای نادرست در خصوص روغن ها و چربی ها و پیشگیری از بیماری های مزمن یا غیرواگیر با انتخاب روغن مناسب است.
بر این اساس برنامه غذایی باید به گونه ای تنظیم شود که حداکثر 30 درصد از کالری روزانه از روغن ها تامین شود و می بایست میزان اسید چرب اشباع 10 درصد و اسید چرب ترانس روغن های مصرفی حداکثر تا 1 درصد محدود شود.
در طی برگزاری این پویش گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها به عنوان متولی اجرایی پویش، اقدامات گسترده ای را برای بهبود وضعیت تغذیه ای و ارتقای سلامت عموم مردم جامعه با همکاری سایر ارگان ها، اداره ها، سازمان های برون بخش و معاونت های دانشگاه برنامه ریزی نموده و اجرا می نمایند.امید است با همسو سازی سیاست ها، جلب حمایت و تقویت همکاری های بین بخشی اقدامات موثری در راستای دستیابی به اهداف این پویش صورت پذیرد.
دکتر اورنگ ایلامی
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
نظر دهید