جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/05/13
  • - تعداد بازدید: 406
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

آغاز تزریق واکسن پنوموکوک در فارس

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه واکسیناسیون، مؤثرترین مداخله بهداشتی شناخته شده برای حفاظت از سلامت کودکان است، از آغاز تزریق واکسن پنوموکوک در کودکان دو ماهه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» با بیان اینکه پنوموکوک یکی از شایع ترین علت های مربوط به عفونت‌های تنفسی و یکی از علت های اصلی مرگ و میر کودکان زیر پنج سال در جهان است، گفت: ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقای سلامت کودکان از طریق کاهش میزان بروز پنومونی، مننژیت، باکتریمی، سپسیس و سایر عوارض شایع ناشی از پنوموکوک می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: برنامه واکسیناسیون پنوموکوک بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت در حال حاضر از شیرخواران دو ماهه آغاز و از امروز، سیزدهم مرداد، تمامی پایگاه‌ها و مراکز بهداشتی استان  فارس آماده ارائه خدمت به افراد واجد شرایط هستند.

دکتر رضاییان زاده افزود: این واکسن ۱۰ ظرفیتی، در سه نوبت دو ماهگی، چهار ماهگی و دوازده ماهگی به میزان ۰.۵ سی سی در عضله ران کودک تزریق می‌شود.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: در 40 سال گذشته و پس از آغاز برنامه توسعه ایمن سازی(EPI)  از سال 1363 در ایران، دستاوردهای مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری های قابل پیشگیری با واکسن و ارتقای سامت کودکان کشورمان حاصل شده است.
دکتر رضاییان زاده با بیان اینکه واکسیناسیون پنوموکوک، کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌ در مراکز درمانی کشور را به همراه دارد، یادآور شد: آموزش های لازم برای سیستم بهداشتی و ارسال شیوه نامه های لازم نیز در دستور کار گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه قرار گرفته و به همه شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه ابلاغ شده است.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 106013
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

تنظیمات قالب