سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/29
  • - تعداد بازدید: 358
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان کازرون؛

آشنایی با خانواده پنج نفره پرستار شاغل در شبکه بهداشت و درمان کازرون

«نجمه گندمکار» پرستار شاغل در مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی «بالاده» از توابع شهرستان کازرون، تجربیات خود با داشتن سه فرزند را با ما در میان گذاشته است.

اینجانب «نجمه گندمکار» متولد سال 1365 هستم و در سال 1388 با همسرم که متولد سال 1355 هست، ازدواج کردم.

شغل همسرم آتش نشان است و در شهر «عسلویه» استان بوشهر کار می کند و خودم پرستار هستم و در مرکز شبانه روزی بالاده در سه نوبت کاری صبح، عصر و شب کار می کنم.

در سال 1391 نخستین فرزندمان پا به عرصه گیتی گذاشت، در سال 1396 دومین و در سال 1403 سومین فرزندمان به جمع خانوادگی ما اضافه شد و با آمدنش نشاط و شور و هیجان تازه ای به زندگی ما بخشید.

خانم گندمکار در خصوص تصمیم خود و همسرش برای افزایش تعداد فرزندان می گوید: با توجه به کاهش جمعیت جوان کشور و تمایل برخی خانواده ها به تک فرزندی، تصمیم گرفتیم شعار «فرزند بیشتر، زندگی بهتر» را سرلوحه زندگیمان قرار دهیم.

او در خصوص چالش های تربیت سه فرزند با توجه به شغل خود و همسرش با بیان اینکه هر کار سختی های خاص خود را دارد، اما با مدیریت می توان سختی های تربیت فرزندان را به شیرینی صد برابری تبدیل کرد، می گوید: تعداد زیاد فرزندان علاوه بر شکل گیری ارتباطات اجتماعی درون خانواده، موجب مستقل شدن فرزندان و افزایش احساس مسوولیت فرزندان بزرگ تر نسبت به خواهر و برادر کوچک تر خود می شود.

این کارمند شبکه بهداشت و درمان به زوج های جوانان توصیه می کند: با توجه به اینکه فرزندآوری موجب تقویت پیوند زوج ها و افزایش امید به زندگی می شود، فرزندآوری را به بهانه های مختلف شغلی، تحصیلی، مالی یا ترجیحات شخصی به تعویق نیندازند و خودشان را از داشتن فرزندان زیاد محروم نکنند.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار / جوانی جمعیت
  • کد خبری : 124542
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب