۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
آشنایی کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی با مضرات مصرف دخانیات
به مناسبت هفته بدون دخانیات با شعار " تعهد من، ترک قلیان" کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی با مضرات مصرف دخانیات به ویژه در دوران بحران کرونا آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، کارشناس بهداشت محیط گفت: با توجه به اپیدمی کووید 19 و اهمیت ترک مواد دخانی به ویژه قلیان در ارتقای سلامت مردم، با تاکید بر ممنوعیت پایدار عرضه قلیان، شعار ملی امسال هفته بدون دخانیات “تعهد من، ترک قلیان” تعیین شده است.

" ساناز صادقی" مصرف دخانیات را به عنوان یک عامل خطر برای هرگونه عفونت دستگاه تنفسی برشمرد و افزود: ویروسی که بیماری کووید - 19 را ایجاد می‌کند نیز در درجه اول سیستم تنفسی را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ بنابراین مصرف‌کنندگان دخانیات در معرض خطر شدید عوارض ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا هستند.

1400/03/12
ز.ملک نسب