۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
بازدید کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان امام حسین(ع)
کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با هدف نظارت برکمیت و کیفیت عملکرد درمانی، از بیمارستان امام حسین(ع) سپیدان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، مدیر بیمارستان امام حسین(ع) گفت: کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت مستمر با حضور در این مرکز درمانی، کمیت و کیفیت ارائه خدمات را بررسی و با استخراج نقاط قوت و ضعف بیمارستان، راهکارهای عملی جهت ارتقا خدمات درمانی را ارائه می دهند.

مهندس "عباس ملک نسب" افزود: کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بخش های اتفاقات، دیالیز و اعصاب وروان بازدید و بر رعایت پروتکل های مصوب معاونت درمان، ممانعت از خود درمانی و استفاده از دارو بدون دستور پزشک تاکید کردند.

1400/03/12
ز.ملک نسب