۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
بازدید رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان از حوزه های امتحانی شهرستان
رئیس شبکه بهداشت و درمان به همراه رئیس آموزش و پرورش سپیدان با حضور در یکی از حوزه های امتحانی شهر اردکان، روند رعایت پروتکل های بهداشتی را بررسی و مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، مهندس "سیاوش کریمی" با اشاره به برگزاری امتحانات پایه نهم در 26 حوزه و پایه دوازدهم در سه حوزه گفت: رعایت فاصله اجتماعی در بین دانش آموزان، تهویه مناسب محیط و استفاده از ماسک توسط دانش آموزان و کادر آموزش و پرورش از الزامات بهداشتی در حوزه های امتحانی است.

کریمی افزود: با توجه به اینکه امتحانات از 27 اردیبهشت آغاز و تا 24 خردادماه ادامه خواهد داشت، کارشناسان مرکز بهداشت به صورت مستمر در حوزه های امتحانی حاضر و طبق چک لیست رعایت پروتکل های بهداشتی را مورد بررسی قرار خواهند داد.

1400/03/05
ز.ملک نسب