۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
همراهی اورژانس 115 سپیدان در برنامه واکسیناسیون کرونا ویروس
مسئول اورژانس 115 شهرستان سپیدان از حضور تکنسین های اورژانس در پایگاه واکسیناسیون 9 دی و همراهی با تیم سیار در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "مهدی فرجی" گفت: با شروع فاز واکسیناسیون عمومی و راه اندازی پایگاه واکسیناسیون 9 دی در شهرستان، به صورت روزانه تیم های اورژانس در قالب دو تیم ثابت و سیار آماده ارائه خدمات به گیرندگان واکسن کووید 19 در محل های واکسیناسیون هستند.

فرجی با تاکید بر اینکه پزشک، پرستار و تکنسین های اورژانس 115 با هماهنگی کامل در محل واکسیناسیون حضور دارند افزود: خوشبختانه تا کنون مورد حادی در خصوص افراد واکسینه شده در محل واکسیناسیون مشاهده نشده است.

مسئول اورژانس 115 شهرستان سپیدان ادامه داد: سه دستگاه آمبولانس و هفت نفر تکنسین اورژانس به صورت روزانه تیم های ثابت و سیار واکسیناسیون را همراهی می کنند.

1400/03/04
ز.ملک نسب