۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
بازدید کارشناسان بهداشت از حوزه های برگزاری امتحانات نهایی
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت سپیدان، از نظارت کارشناسان بهداشت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در حوزه های امتحانی مدارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "احمد فیروزی" با اشاره به تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر برگزاری امتحانات پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری گفت: کارشناسان بهداشت محیط با حضور در حوزه های امتحانی، بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب محیط به عنوان دو شاخص اصلی در کنترل بیماری کرونا تاکید کردند.

فیروزی افزود: لازم است دانش آموزان در هنگام حضور در حوزه امتحانی از ماسک استفاده کرده و از تجمع در کنار یکدیگر اجتناب کنند.

مسئول واحد بهداشت محیط ادامه دا: با آغاز امتحانات، فرایند اجرای آزمون با رعایت فاصله گذاری اجتماعی بین دانش آموزان، تهویه مناسب فضای آموزشی، استفاده از ماسک و وضعیت بهداشتی سرویس های بهداشتی، از سوی کارشناسان مرکز بهداشت به صورت مستمر ارزیابی خواهد شد.

1400/02/27
ز.ملک نسب