۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
بازدید ناظر استانی برنامه واکسیناسیون کرونا از پایگاه واکسیناسیون سپیدان
ناظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در برنامه واکسیناسیون کرونا، با حضور در سپیدان و بازدید از پایگاه واکسیناسیون 9 دی، از نزدیک روند اجرای برنامه واکسیناسیون را بررسی و مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "فرانک فتحی" هدف از این بازدید را بررسی روند اجرای برنامه ابلاغی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی شیراز در شهرستان ها عنوان کرد و گفت: موارد مورد تاکید دانشگاه در فضاسازی پایگاه ها، ثبت اطلاعات در سامانه سیب، تزریق واکسن و ارائه آموزش های لازم به افراد دریافت کننده واکسن در شهرستان سپیدان به صورت مطلوبی مد نظر قرار گرفته است.

1400/02/20
ز.ملک نسب