۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان طی پیامی روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان طی پیامی روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.متن این پیام به شرح زیر است:
فرا رسیدن 30فروردین ماه،بزرگداشت حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی رابه تمامی اعضای خانواده بزرگ علوم پزشکی بالاخص همکاران دلسوز حوزه آزمایشگاه تبریک عرض می نمایم.
سی‌ام فروردین ماه، روز قدردانی از جامعه تلاشگرعلوم آزمایشگاهی که در این روزهای مبارزه با ویروس کرونا با تلاش های خستگی ناپذیر خود همراه با سایرکادر بهداشت و درمان در راستای تشخیص به موقع این بیماری و نیز کاهش درد و رنج بیماران اقدامات موثر و جهادگونه ای را به تصویر کشیده اند.
اینجانب ضمن تبریک این روز به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان ، برخود لازم می دانم از زحمات خالصانه و فداکارانه کارکنان شاغل در آزمایشگاه های شهرستان در طی سال گذشته و به ویژه روزهای سخت کرونایی کشور تقدیر و تشکر نموده؛ با آرزوی اینکه بتوانیم به لطف الهی و همت تمامی دست اندرکاران نظام سلامت بر این ویروس غلبه کنیم، از درگاه ایزد منان، توفیق بهروزی و سلامتی همگان را مسئلت می‌نمایم.
مهندس سیاوش کریمی- رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان
1400/01/30