۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز از طرح های عمرانی سپیدان
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سفر به سپیدان از چهار طرح عمرانی حوزه سلامت بازدید و از نزدیک روند پیشرفت این پروژه ها را مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان، دکتر "علی اکبری" از چهار پروژه ساختمان اورژانس هماشهر، ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان، پایگاه اورژانس کمهر و خانه بهداشت مارگون بازدید کرد.

اکبری با تاکید بر اینکه در سال های اخیر، در ایجاد زیر ساخت های عرصه سلامت اعم از بهداشت، درمان و اورژانس پیشرفت های چشمگیری صورت گرفته است افزود: مسئولیت پذیری در عرصه سلامت کار ساده ای نیست و برای انجام کارهای بزرگ و ماندگار باید تفکر جهادی داشت و جهادی عمل نمود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن رضایت از روند پروژه های عمرانی پایگاه های اورژانس هماشهر، کمهر و ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان، دستورات واعتبارات لازم برای تکمیل پروژه های عمرانی، بهداشتی و درمانی جدید را ابلاغ کرد وخواستار تسریع در روند اجرای این پروژه ها با هدف ارائه هرچه بهتر خدمات سلامت به مردم شد.

در این بازدید "حسن همتی" فرماندار و "سیاوش کریمی" رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان نیز حضور داشتند.

1400/01/24
ز.ملک نسب