۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
بازدید ناظر ارشد معاونت بهداشتی از روند اجرای تشدید طرح بیماریابی کرونا (طرح شهید سلیمانی) در سپیدان
ناظر ارشد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با حضور در مرکز بهداشت و مرکز منتخب کرونا ویروس، روند اجرای تشدید طرح بیماریابی کرونا (طرح شهید سلیمانی) را از نزدیک مورد ارزیابی و پایش قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، دکتر "کرم توانی" هدف از این بازدید را پایش طرح شهید سلیمانی عنوان کرد و افزود: طرح شهید سلیمانی در شناسایی، مراقبت و پیگیری مبتلایان به کرونا ویروس بسیار کارآمد بوده است و نظارت بر حسن اجرای این طرح در شهرستان ها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

توانی ضمن رضایت از عملکرد مجموعه بهداشت و درمان سپیدان در شناسایی بیماران مبتلا به کووید 19 و واکسیناسیون گفت: فرایند و دستورالعمل های ارجاعی از ستاد دانشگاه به خوبی در حال اجراست و در حوزه بهداشت محیط فعالیت های درخشانی مشاهده شد.

ناظر ارشد معاونت بهداشتی اظهار داشت: آمار مراجعه به مرکز منتخب کرونا ویروس این شهرستان در حال افزایش است و این زنگ خطر آغاز پیک چهارم بیماری در سپیدان خواهد بود.

1400/01/11
ز.ملک نسب