۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
برگزاری وبینار آموزشی تغذیه در پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی دانش آموزان (طرح کوچ )
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت سپیدان از برگزاری وبینار آموزشی با محور تغذیه در پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی، ویژه دانش آموزان مدرسه شهید هاشمی شهرستان سپیدان خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان سپیدان، "مریم جلوداری" با تاکید بر مشارکت اداره آموزش و پرورش در برگزاری این وبینار آموزشی گفت: در این برنامه آموزشی، در خصوص تعریف اضافه وزن و چاقی، عوارض آن و همچنین راه های پیشگیری از اضافه وزن و چاقی آموزش های لازم به دانش آموزان ارائه گردید .

جلوداری مصرف صبحانه، پرهیز از مصرف تنقلات، استفاده متعادل از تمام گروه های غذایی را حائز اهمیت خواند و افزود: لزوم تحرک و فعالیت بدنی در منزل به خصوص در طی دوره شیوع بیماری کرونا، در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در بین دانش آموزان نقش موثری دارد.

1399/12/17
ز. ملک نسب