۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
برگزاری وبینار آموزشی تغذیه ویژه مدیران مدارس، مربیان بهداشت و تربیت بدنی شهرستان سپیدان
مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه از برگزاری وبینار آموزشی تغذیه با محور طرح برنامه ایران اکو، ویژه مدیران مدارس، مربیان بهداشت و تربیت بدنی شهرستان سپیدان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سپیدان، "مریم جلوداری" هدف از اجرای این وبینار را آشنایی مدیران مدارس با اهداف طرح و هماهنگی های لازم برای اجرای هر چه بهتر این برنامه در شهرستان عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط فعلی و شیوع بیماری کرونا، کاهش فعالیت بدنی دانش آموزان از یک سو و افزایش دریافت مواد غذایی از سوی دیگر، میزان شیوع اضافه وزن و چاقی در این گروه سنی را افزایش داده است.

جلوداری ابراز امیدواری کرد با اجرای برنامه ایران اکو ( کوچ )، روند شیوع اضافه وزن و چاقی در گروه دانش آموزان پیشگیری و از افزایش روز افزون آن جلوگیری شود.

برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان کشور با نام ایران اکو، از سال گذشته آغاز و هم اکنون در حال اجراست.

1399/12/03
ز. ملک نسب