۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
شبکه بهداشت و درمان سپیدان
به مناسبت روز زن از بانوان شاغل در مجتمع آموزش سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان تقدیر شد
رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم سپیدان به همراه معاون پشتیبانی و فرهنگی مجتمع به مناسبت بزرگداشت مقام زن و تکریم مقام مادر، از بانوان شاغل در این مرکز آموزشی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت باقرالعلوم سپیدان، دکتر"سید فخرالدین مصباح" رئیس مجتمع در آیینی که با حضور بانوان شاغل در این مرکز آموزشی برگزار شد، ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: خوشبختانه امروزه نقش زنان در جامعه به درستی شناخته شده است و همانگونه که می بینیم همواره توانسته اند با برقراری توازن میان کار و خانواده به درستی نقش خود را در جامعه ایفا کنند.

دکتر"سید فخرالدین مصباح" به همراه "سجاد مرادپور" معاون پشتیبانی و فرهنگی، با شادباش این روز فرخنده و اهدای شاخه گل از زحمات و تلاش بانوان مجموعه تجلیل نمود.

1399/11/20
ز. ملک نسب