۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان
دیدار کارکنان شبکه بهداشت و درمان سپیدان با فرماندار شهرستان
کارکنان شبکه بهداشت و درمان سپیدان در نشستی صمیمانه با مهندس "حسن همتی" سرپرست فرمانداری شهرستان، ضمن تبریک انتصاب وی، خواستار حمایت و پشتیبانی مجموعه فرمانداری در پیشبرد اهداف سلامت در سپیدان شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، مهندس "حسن همتی" سرپرست فرمانداری با تقدیر از زحمات 10 ماهه وزارت بهداشت و حوزه سلامت گفت: سلامت امروز مردم و جامعه مدیون جان فشانی و ایثار پزشکان، پرستاران و نیروهای بهداشت است.

همتی از همراهی و همکاری بسیار خوب مجموعه شبکه بهداشت و درمان سپیدان در تمام حوزه‌های سلامت و به‌ویژه در ایام بحران شیوع کرونا قدردانی کرد و افزود: امیدواریم هرچه سریع تر این ویروس از جهان رخت بربندد و صحت و سلامت به جامعه بشری بازگردد.

وی ابراز امیدواری کرد برنامه های حوزه بهداشت و درمان همانند گذشته و با جدیت هرچه تمام تر استمرار داشته باشد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان سپیدان، با تاکید بر گستردگی زمینه فعالیت شبکه در چهار حوزه بهداشت، درمان، آموزش و اورژانس 115 اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا، مسئولیت، فعالیت و نظارت در تمامی حوزه های سلامت افزایش یافته و کارکنان این مجموعه تمام توان خود را برای مقابله با این ویروس به کار گرفته اند.

مهندس "سیاوش کریمی" در پایان از ابراز لطف و توجه مجموعه فرمانداری به‌ویژه در شرایط بحران شیوع کروناویروس قدردانی کرد و افزود: امیدواریم با حمایت و پشتیبانی مسئولین شهرستانی به ویژه فرمانداری، گام‌های مؤثری در حوزه سلامت و پیشبرد اهداف این حوزه برداشته شود.

1399/10/09
ز. ملک نسب