۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان
سپیدان، دومین شهرستان خطرناک از نظر شیوع کرونا ویروس در استان فارس
معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در جلسه ستاد شهرستانی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس، سپیدان را دومین شهرستان خطرناک از نظر افزایش شیوع مبتلایان در استان عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، دکتر "محمدرضا کریمی" با اشاره به اینکه هر دو دقیقه یک نفر در استان فارس به کرونا مبتلا می شود گفت: مهمترین استراتژی مقابله با کووید 19 در سراسر دنیا، شکست زنجیره انتقال ویروس در بین افراد است.

کریمی با تاکید بر وضعیت خطرناک در شهرستان سپیدان افزود: در ماه گذشته موارد شناسایی در سپیدان، 10 برابر و در عرض یک هفته نمونه های مثبت از 40 درصد به 80 درصد افزایش یافته است.

معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، غلبه بر شرایط موجود را تنها در گرو همیاری و همکاری مردم و مسئولین و اجرای دقیق مصوبات ستاد ملی، استانی و شهرستانی کرونا دانست.

جلسه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا ویروس، به ریاست "جمال جوادی" فرماندار سپیدان و با حضور مهندس "سیاوش کریمی" رئیس شبکه بهداشت و درمان، دکتر "محمدرضا کریمی" معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیران و روسای ادارات شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد.

1399/08/07
ز. ملک نسب