۱۴۰۰ جمعه ۱۵ مرداد
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان
برگزاری مسابقه تمشک چینی به مناسبت هفته سلامت بانوان
کارشناس برنامه سلامت میانسالان از برگزاری مسابقه تمشک چینی با حضور بانوان به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان در سپیدان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، "هانیه نوروزی" با اشاره به شعار امسال هفته سلامت بانوان " سلامت زنان در دوره کرونا" گفت: در شرایط کنونی زنان در نقش مادر، همسر و فرزند در کانون خانواده و در نقش فعال اجتماعی در جامعه و بازار کار، نقش‌آفرینان جدی و همیشگی خودمراقبتی و حفاظت از خود و اعضای خانواده و جامعه در پیشگیری از کووید19 هستند.

نوروزی افزود: با توجه به اینکه یکی از راه های تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان ها وبیماری های زنان (تخمدان پلی کیستیک و اندومتروز)، تغذیه و فعالیت بدنی مناسب می باشد، این مسابقه برگزار و به ارزش های غذایی این میوه که حاوی رنگدانه های مفید و ویتامین C می باشد، تاکید شد.

در پایان به سه نفر از بانوان میانسال که بیشترین مقدار تمشک وحشی را برداشت نموده بودند به رسم یادبود هدایای نفیسی اهدا شد.

1399/07/29
ز. ملک نسب