۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان
اعلام نخستین فراخوان کمیته مدیریت دانش در شبکه بهداشت و درمان سپیدان
رئیس کمیته مدیریت دانش شبکه بهداشت و درمان سپیدان از برگزاری نخستین فراخوان کمیته مدیریت دانش این شبکه با موضوع "رویکردهای نوین آموزشی" خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، مهندس "سیاوش کریمی"گفت: مشارکت کارکنان در اجرای هر چه بهتر اهداف سازمانی دانشگاه علوم پزشکی، بزرگترین سرمایه و افتخار و موجب ارتقای بیشتر حوزه سلامت است.

کریمی ادامه داد: در شرایط کنونی برنامه ریزی، هدف گذاری و اجرای برنامه ها از سوی یک فرد یا گروه به تنهایی امکان پذیر نبوده و استفاده از مدیریت مشارکتی و بهره گیری از افکار، ایده ها، خرد و تجربیات باارزش دیگر همکاران موهبت بزرگی است که می تواند دورنمای روشن دستیابی به اهداف را در سریعترین زمان و بهترین شکل آن امکانپذیر کرده و مشکلات موجود را برطرف نماید.

وی با تاکید بر اینکه رویکردهای نوین آموزشی همواره یکی از عوامل ارتقاء کیفیت در یادگیری و توانمندی کارکنان یک مجموعه است ابراز امیدواری کرد: با همفکری و تعامل بیشتر تمامی کارکنان و بهره گیری از گنجینه ارزشمند دانش و تجربه آنان، شاهد مشارکت حداکثری در این فراخوان باشیم.

تمامی همکاران گرامی می توانند دانش (تجربیات، طرح، ایده ها و پیشنهادهای) خود را تا پایان مهر در سامانه ایده به نشانی https://idea.sums.ac.ir ثبت و ارسال کنند.

1399/07/06
ملک نسب