۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
شبکه بهداشت و درمان سروستان
آموزش به سالمندان روستای کمال آباد سروستان به مناسبت هفته سالمند
1399/07/08

مسوول واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان سروستان، از آموزش های مداوم سالمندان به مناسبت هفته گرامی داشت منزلت سالمند، با رعایت کامل دستوالعمل های بهداشتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، "گیتی احمدی" ضمن اعلام برنامه روزشمار هفته گرامی داشت و تکریم سالمندان، گفت: هفته جهانی سالمند از تاریخ 7 الی 13 مهرماه امسال با شعار " کرونا، فرصتی برای تغییر نگاه به سالمندان " شروع شده است، از آنجایی که این گروه جز قشر آسیب پذیر جامعه هستند، لازم است مانند تمام گروههای سنی به سلامت آنها اهمیت دادکه امسال با توجه به اپیدمی کرونا مراقبت آنان دستخوش تغییراتی شده است.

او افزود: سالمندان ذخایر با ارزش جامعه هستند که باید با اقدامات لازم از توانایی ها و تجربیات آنان در خانواده و جامعه استفاده نمود. از آنجایی که میدانیم در دوره سالمندان بیماریهای زیادی ایشان را تهدید میکند باید با آموزش و پیگیری نیازمندیهای سالمندان را برطرف نمود.

همچنین وی بیان داشت: در این اپیدمی حساسیت توجه به مراقبتهای سالمندان بیشتر شده است که طبق هماهنگی با واحد سالمندان دانشگاه، پروتکل ها و دستورالعمل ها دریافت شده است و با زحمات همکاران دلسوز خدمات مراقبتها بصورت حضوری و غیر حضوری انجام میشود.

او خاطر نشان کرد: ما همواره تلاش میکنیم با تدارک برنامه های مختلف تفریحی، فرهنگی و اجتماعی نشاط فردی و اجتماعی آنان را فراهم کنیم و دغدغه های سالمندان را برطرف کرده و نقش سالمندان را در خانواده خود پررنگ تر کنیم و احترام و تکریم آنان را ارج نهیم.

1399/07/08
افسانه میرزائیان