حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ ارديبهشت
دعوت معاونان دانشگاه برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن

معاونان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیام های جداگانه ای از عموم مردم به ویژه جامعه دانشگاهی برای شرکت در راهپیمایی روز 22 بهمن، دعوت کردند.

معاون درمان دانشگاه یوم الله 22 بهمن را گرامی داشت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی یوم الله 22 بهمن را گرامی داشت و برای شرکت در راهپیمایی این روز بزرگ دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «عبدالخالق کشاورزی» آمده است:

یوم الله 22 بهمن، یادمان حماسه پیروزی، روز استحکام پایه‌ های انقلاب، روز تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام (ره)، روز بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب و روز ادای احترام به مقام شامخ شهدای سرافراز و همه ایثارگرانی است که در پیروزی انقلاب و حفظ دستاوردهای آن، مشارکت داشته‌ اند.

فردا همگام با عموم مردم آگاه ایران اسلامی، خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور حماسی خود در راهپیمایی عظیم 22 بهمن، بار دیگر با آرمان های امام راحل(ره)، شهدا و مقام معظم رهبری(دامت برکاته) تجدید پیمان خواهند کرد.

در یوم الله 22 بهمن، همدلی و اطاعت از ولایت در ایران اسلامی تبلور می یابد و زنان و مردان شریف این سرزمین، جلوه های ناب تبعیت از فرامین الهی را متجلی می سازند.

اینک که دسیسه ها و دستان استعمارگران و هم پیمانان آنان وحدت و عزم ملی ایران عزیز را نشانه رفته است، در روز بیست و دوم بهمن ماه، دانشجویان آگاه، اساتید فرهیخته و کارکنان خدوم دانشگاه علوم پزشکی در سراسر استان فارس همگام با سایر قشرهای مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی، با گام هایی استوار، مصمم و پرخروش در صفوفی به هم پیوسته در راهپیمایی گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کرده و بار دیگر وحدت، اقتدار و عزم ملی برای پاسداشت دستاوردهای انقلاب را به جهانیان نشان خواهند داد.

دکتر عبدالخالق کشاورزی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دعوت معاون غذا و دارو دانشگاه برای حضور پرشور در راهپیمایی 22بهمن

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برای حضور پرشور در راهپیمایی 22بهمن دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «محمدجواد خشنود» آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَالْفَجْرِ﴿1﴾ وَلَیَالٍ عَشْرٍ﴿2﴾ وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ﴿3﴾ وَاللَّیْلِ إِذَا یَسْرِ﴿4

با گرامیداشت 40 سالگی انقلاب اسلامی که رنگ و بوی فاطمی دارد، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت صدیقه طاهره «سلام الله علیها» و تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری، بر حضور آگاهانه، منسجم و پرشور اقشار مردم شریف به ویژه کارکنان محترم معاونت غذا و دارو در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن که امسال از اهمیت و ویژگی بیشتری برخوردار است، تاکید می کنم.

در شرایطی که دشمنان چشم به حرکت مردم ما دوخته اند تا بزرگترین دستگاه های تبلیغاتی خود را بر علیه امید و عشق مردم کشورمان بسیج کنند، بر همه ما از مردم و مسوولان است که با حضور باشکوه و قدرتمند خود جواب کوبنده ای به استکبار جهانی و دشمنان مردم و انقلاب بدهیم.

دکتر محمد جواد خشنود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز