۱۳۹۸ شنبه ۲۶ مرداد
نود و سومین پرواز بالگرد اورژانس شیراز بر فراز کازرون در سال جاری

معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان فارس، از نود و سومین پرواز بالگرد اورژانس شیراز در سال جاری بر فراز شهرستان کازرون برای انتقال یک بیمار قلبی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «بهناز رستگارفر» با اعلام این خبر گفت: با توجه به درخواست بیمارستان ولیعصر(عج) کازرون برای انتقال هوایی بیمار قلبی که نیاز فوری به خدمات تخصصی پزشکی در مرکز استان داشت، بالگرد اورژانس هوایی برای انتقال بیمار به پرواز درآمد.

او با بیان اینکه این پرواز نود و سومین پرواز بالگرد اورژانس شیراز بر فراز استان فارس بوده است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون 93 بار بالگرد اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پرواز درآمده است که در مجموع 86 بیمار و مصدوم در این عملیات ها به مراکز درمانی مرکز استان منتقل شده­ اند.

معاون مرکز اورژانس فارس از نیاز استان به گسترش خدمات اورژانس هوایی خبر داد و گفت: در حال حاضر در استان پهناور فارس، سه پایگاه اورژانس هوایی در حال ارائه خدمات فوریت های پزشکی به مددخواهان هستند، اما با توجه به گستردگی استان فارس و میزان وقوع حوادث ترافیکی در محورهای ارتباطی استان نیاز به گسترش اورژانس هوایی احساس می شود./105

1397/11/17