۱۳۹۸ شنبه ۲۶ مرداد
تاکید رئیس اداره نوزادان وزارت بهداشت بر سرعت بخشیدن به راه اندازی بانک شیر مادر در بیمارستان حضرت زینب (س)

رئیس اداره نوزادان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب(س) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس اداره نوزادان وزارت بهداشت، از بخش های مراقبت های ویژه نوزادان و روند راه اندازی بخش بانک شیر مادر در مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب(س) بازدید کرد.

دکتر «محمد حیدرزاده» در بازدید از بخش های مراقبت ویژه نوزادان، از نزدیک روند خدمت رسانی به نوزادان را بررسی کرد و در خصوص سرعت بخشیدن به روند راه اندازی بخش بانک شیر مادر تاکید کرد.

این بازدید با حضور دکتر «محمد حیدرزاده» رئیس اداره نوزادان وزارت بهداشت، دکتر «پارسا» ریس اداره سلامت نوزادان دانشگاه، رییس، مدیر، مسوولان و جمعی از اساتید بیمارستان حضرت زینب(س) انجام شد./105

1397/11/17