حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ ارديبهشت
بهره برداری از بخش توسعه یافته اتفاقات بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ارسنجان

با حضور معاون عمرانی استانداری فارس، توسعه بخش اتفاقات بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ارسنجان با اعتباری بالغ بر شش و نیم میلیارد ریال، به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مهندس «سید علی نقی طبیب لقمانی» معاون عمرانی استانداری فارس با تقدیر از مسوولان عرصه سلامت استان و شهرستان، ابراز امیدواری کرد بیمارستان جدید ارسنجان تا پایان دولت تدبیر و امید، با حمایت مدیران و مسوولان سلامت، به بهره برداری برسد.

دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه نیز، در حاشیه این آیین، ضمن بازدید از بخش های اتفاقات، اتاق عمل و دیالیز بیمارستان، میزان رضایتمندی بیماران بستری در این بخش ها را بررسی کرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان ارسنجان در آیین بهره برداری از این بخش درمانی گفت: عملیات نوسازی و توسعه بخش اتفاقات بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ارسنجان از تابستان امسال آغاز و در مدت پنج ماه، آماده بهره برداری شد.

«کورش قنبری» افزود: با توجه به محدودیت فضای فیزیکی بخش قدیم اتفاقات بیمارستان، با موافقت معاون درمان دانشگاه، توسعه اتفاقات تصویب و با اضافه شدن فضاهای اداری قدیمی به فضای اتفاقات، ضمن گسترش این بخش، اتاق های تریاژ و پذیرش جدید نیز به آن اضافه شده و زیربنای این بخش از 250 مترمربع به 450 مترمربع افزایش یافته و به صورت کامل بازسازی شد.

او با ارایه گزارشی از امکانات و تجهیزات تهیه شده در بخش های اتفاقات و اتاق عمل بیمارستان، از اضافه شدن دو دستگاه فیکو و میکروسکوپ چشمی، تعویض چراغ های اتاق عمل و خرید سِت ابزار جراحی چشم با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان خبر داد و اضافه کرد: با تهیه این تجهیزات و همکاری متخصص چشم، به زودی امکان انجام برخی از اعمال جراحی چشم در اتاق های عمل بیمارستان مهیا شده و در آینده نزدیک، این اعمال جراحی نیز در بیمارستان توسعه می یابد.

بخش اتفاقات بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ارسنجان شامل اتاق های پزشک، تریاژ، بستری، پذیرش، استراحت کارکنان، اتاق سوپروایزرها و بخش خدماتی است./102

1397/11/17