حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲ اسفند
همزمان با دهه مبارک فجر؛ تجدید میثاق جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شهدا

در چهلمین سالگرد دهه پرفروغ فجر، مدیران و کارکنان ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن تجدید بیعت با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با حضور در آرامگاه شهدای انقلاب اسلامی و شهدای گمنام جنگ تحمیلی، با اهدای شاخه گل و قرائت فاتحه با آرمان های حضرت فاطمه زهرا (س)، امام راحل و شهدا تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حاشیه این مراسم، مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ضمن تاکید بر آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گفت: نیاز امروز جامعه، تبیین ارزش های دفاع مقدس و آرمان های بزرگ امام خمینی(ره) است که همواره لازم است تمامی دست اندرکاران امر، اندیشه های امام خمینی(ره) را برای نسل امروز معرفی کنند.

دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» افزود: کلام امام خمینی(ره) برگرفته از اندیشه های بلند اوست، به همین منظور این تفکر می تواند در جامعه امروز برای رفع مشکلات کارآمد باشد.

1397/11/16