حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت روز پرستار

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «کوروش عزیزی» آمده است:

«هر کس که یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند، خداوند او را با ابراهیم خلیل محشور می کند»: رسول اکرم(ص)

با عرض سلام و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن خجسته زادروز روایتگر کربلا، حضرت زینب کبری(س) به همه همکاران گرامی و به ویژه پرستاران عزیز و دانشجویان سختکوش این رشته که پرستاران آینده جامعه خواهند بود، آرزوی توفیق و بهروزی همه خوبان را از خدای منان طلب دارم.

آنگاه که نام پرستار به میان می آید، ناخودآگاه انسان به یاد بیماری و سختی های دوران ناخوشی و در عین حال، مهربانی و حمایت این عزیزان می افتد.

بی تردید می گویم که پرستاری، شغل نیست، پرستاری وظیفه نیست، پرستاری هنر است و پرستار عاشق است چرا که او اگر عاشق و دل در گروی عشقی معنوی نداشته باشد هرگز نمی تواند از عهده چنین کار سنگینی برآید.

کاری که به جز معبود و وعده بهشت، نمی تواند جزا و پاداش دیگری برای آن متصور شد و کمتر از بهشت، قطعا پاداشی برای این کار نخواهد بود.

خواهران و برادران خوبم، می دانیم که پا در راهی نهاده اید که هیچ خسته نباشید و خدا قوتی یارای ادای دین شما را ندارد و جان هیچ کلامی آنقدر قدرت ندارد تا ذره ای از آن همه جانفشانی های شما را بیان کند، می دانیم که آنچه تحت عنوان حقوق و دستمزد دریافت می کنید در برابر آن همه بزرگی، کوچک می نماید و مشکلات شغلی و مطالبات صنفی شما را نیز به نیکی می شناسیم و از ته دل آرزو می کنیم تا به حق مولود امروز، زینب کبری(س) هر چه سریعتر مطالبات به حق شما عزیزان برآورده گردد. از خدای منان برای شما آرزوی توفیقات روزافزون دارم.

دکتر کوروش عزیزی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز