حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
پیام تبریک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به مناسبت روز پرستار

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز فرا رسیدن میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «یونس قاسمی» آمده است:

پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «هر کس برای برآوردن نیاز بیماری بکوشد ، چه آنرا برآورده سازد چه نسازد مانند روزی که از مادرش زاده شده از گناهانش پاک می شود. »

بی تردید پرستار واژه ای است به گستره مهربانی، عطوفت و مظهر پایبندی به خصایص والای انسانی که در شرایط سخت و طاقت فرسا با آرامشی وصف ناپذیر، روح امید و زندگی را به بیماران می بخشد. برخورداری از چنین ویژگی خداپسندانه ای مصداق بارز فداکاری انسان های مومن و انسان دوستی است که در مقام عمل عاشقانه نوع دوستی را بنا می کنند.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب (س)، از زحمات و تلاش های بی شائبه و شبانه روزی پرستاران عزیز، تلاشگران عرصه سلامت تقدیر و تشکر نموده از خداوند منان، سلامتی، عزت و سربلندی ایشان و خانواده های محترمشان را مسئلت می نمایم.

دکتر یونس قاسمی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز