حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
هم اندیشی رئیس دانشگاه و دبیر ستاد فعالیت های جهادی وزارت بهداشت با هدف توسعه اردوهای جهادی سلامت

نشست هم اندیشی در زمینه اردوهای جهادی، با حضور دبیر ستاد فعالیت های جهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دبیر ستاد فعالیت های جهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست با اشاره به راه اندازی ستاد فعالیت های جهادی در وزارت بهداشت با برگزاری هشت اردو به صورت متمرکز و نیمه متمرکز، این اقدام را تجربه خوبی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف و ساماندهی اردوهای جهادی عنوان کرد.

دکتر «محمد تاج فرد» با معرفی اعضای این ستاد شامل معاون فرهنگی دانشجویی هر دانشگاه به عنوان رییس ستاد، مدیر فرهنگی دانشگاه به عنوان دبیر ستاد و معاونان درمان، اجتماعی و توسعه مدیریت و منابع یا یک نماینده تام الاختیار از سوی این معاونت ها، رییس بسیج جامعه پزشکی، رییس بسیج دانشجویی دانشگاه ها، دبیر کانون جهادی، دبیر کانون هلال احمر و دبیر کانون خیریه، افزود: از ابتدای تشکیل ستاد تا امروز حدود هزار اردوی جهادی در بخش سلامت اجرا شده است و خدمات بسیار خوبی به مردم ارایه شده است؛ 80 کلینیک سیار دندانپزشکی نیز ابه دانشگاه ها تحویل داده شد که سه مورد مربوط به شیراز بوده تا خدمات دندانپزشکی به مردم مناطق محروم ارایه کنند.

او با اشاره به تشکیل این ستاد در 58 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور، دستاورد آن را همفکری و همراهی همه مجموعه دانشگاه ها و تحول عظیمی در برگزاری اردوهای جهادی دانست و ادامه داد: وقتی کارها به صورت تیمی انجام شود، جامع تر و کامل تر است.

دکتر تاج فرد همچنین به برنامه ریزی برای برگزاری اردوهای جهادی سلامت، ویژه دهه مبارک فجر امسال و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برگزاری سه اردوی جهادی نیز در شیراز و برای ارائه خدمات سلامت به مردم مناطق محروم پیش بینی شده است.

دبیر ستاد فعالیت های جهادی وزارت بهداشت، فعالیت ستاد اردوهای جهادی را تلاشی در راستای سیاست های نظام سلامت دانست و اضافه کرد: این اردوها بهترین مکان برای کسب تجربه دانشجویان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به طرح مفهوم فعالیت های جهادی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و همدلی و مشارکت عمومی در جامعه، گفت: در اردوهای جهادی سلامت نیز همه در کنار هم، خدمت می کنند، عبادت جز خدمت به خلق نیست و کار نیک در یادها باقی می ماند؛ دنیا با بخشش و کمک به دیگران پابرجا می ماند.

دکتر «علی بهادر» همچنین نسبت به مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مسایل حوزه سلامت و به ویژه خدمات دندانپزشکی در اردوهای جهادی اعلام آمادگی کرد.

دکتر «کوروش عزیزی» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به فعالیت های دانشگاه در زمینه اردوهای جهادی، گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه از دانشگاه های پیشرو در کشور است و عملکرد خوبی در ارایه خدمات سلامت به مردم مناطق مختلف داشته است.

این نشست امروز، هجدهم دی، در دفتر رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برگزار شد./102

1397/10/18