حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک 2 دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز در مسیر ارتقای خدمت

در نشست مشترک هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، تفاهم نامه همکاری های مشترک بین دو دانشگاه امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مشاور عالی رئیس دانشگاه با اعلام این خبر، گفت: تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، با هدف استفاده از ظرفیت ها، توانمندی ها و امکانات دو دانشگاه به امضا رسید.

دکتر «سید منصور کشفی» با بیان اهمیت ویژه موضوع اقتصاد مقاومتی و اقتصاد سلامت در جامعه امروز، امضای این تفاهم نامه را تلاشی مشترک در راستای توجه به این امر دانست و افزود: با توجه به وضعیت تحریم های کنونی، باید زمینه ای فراهم شود تا با هم افزایی و بهره مندی از امکانات یکدیگر، به سوی ارتقای سطح ارایه خدمات به مردم جامعه، گام های توانمندی برداشته شود.

او با اشاره به تنظیم و امضای مفاد تفاهم نامه پس از تبادل نظر مسوولان دو مرکز آموزش عالی، گفت: این تفاهم نامه بر محور تبادل ظرفیت های آموزشی، علمی، پژوهشی، منابع انسانی، خدماتی و پشتیبانی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، روابط بین الملل، دانشجویی و فرهنگی تنظیم شده است.

مشاور عالی رئیس دانشگاه، ادامه داد: امروزه دو دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، نیازمند پژوهش های کاربردی هستند که در این راستا، لازم است زیرساخت های همکاری با شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد، توسعه یابد.

دکتر کشفی افزود: پیش از این نشست مشترک نیز نشست های مقدماتی با قائم مقام دانشگاه شیراز برگزار و در خصوص توسعه همکاری ها در قالب تفاهم نامه گفت و گو شده بود.

او اضافه کرد: همچنین پس از امضا شدن این تفاهم نامه مقرر شد به صورت فصلی، نشست هایی بین دو دانشگاه برگزار و ضمن ارزیابی مفاد تفاهم نامه، گزارشی از اجرایی شدن آن از دو دانشگاه تهیه و ارایه شود و نیز مقرر شد دبیرخانه ای متشکل از قائم مقام های دو دانشگاه و نمایندگان حوزه ریاست هر دو دانشگاه، برای پیگیری مصوبات تشکیل شود.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز این اقدام را تلاشی در مسیر تحقق امر خدمت به مردم استان و کشور برشمرد و یادآور شد: امضای تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، باعث ارتباط بهتر و نزدیک تر دو دانشگاه می شود و با توجه محدودیت منابع و امکانات، باید با تلاش مضاعف، از ظرفیت ها و امکانات به نحو بهینه استفاده کنیم./105

1397/10/18