حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي
راه اندازی موسسه خیریه بیمارستان آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین(ع)

نشست راه اندازی موسسه خیریه بیمارستان آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع) با حضور معاون اجتماعی، معاون درمان، مدیر بیمارستان و هیات موسس خیریه در دفتر معاونت درمان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این نشست با حضور «کرامت الله افراشی»؛ معاون اجتماعی دانشگاه، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان، دکتر «محمدحسین ورهرام» مدیر بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع)، «داریوش بوستانی» مدیر مشارکت های مردمی، «هادی اکبری» رئیس اداره خیرین و مؤسسات خیریه، «افراسیابی» مددکار اجتماعی بیمارستان و جمعی از نیک اندیشان برگزار شد.

معاون اجتماعی دانشگاه گفت: برای اینکه رویکرد اجتماعی نسبت به سلامت داشته باشیم، می بایست مباحث عدالت و مشارکت را به عنوان اصولی مهم در ارتقای سلامت پیگیری کنیم و یکی از پایه های مشارکت ساختارمند، راه اندازی مؤسسات خیریه برای خدمات رسانی بهتر به بیماران است.

«کرامت الله افراشی» افزود: در کنار طرح تحول نظام سلامت و خدمات ارزنده، راه اندازی این موسسه های خیریه می تواند موجب رفع مشکلات بیماران نیازمند در پرداخت هزینه ها شود.

دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه نیز با تقدیر از همراهی نیک اندیشان عرصه سلامت گفت: با توجه به مشکلات مالی بعضی از بیماران در بیمارستان ها، با وجود پوشش کامل بیمه ای و پیگیری واحدهای مددکاری برای اخذ تخفیف هزینه ها، همچنان درصدی از بیماران قادر به پرداخت هزینه دارو و درمان حتی با تعرفه دولتی نیستند که با راه اندازی این مؤسسه خیریه در بیمارستان ها با مشارکت نیکوکاران عرصه سلامت، مشکلات این بیماران مرتفع می شود./101

1397/10/18