حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
تاکید بر ایجاد وحدت رویه در دانشکده های اقماری با هدف بهبود خدمات

نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه با روسا و مدیران دانشجویی فرهنگی دانشکده های اقماری دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در نشستی با حضور دکتر «مصباح شمس» معاون آموزشی دانشگاه، دکتر «محمدرضا سمائی» قائم مقام معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، روسا، معاونین آموزشی و مدیران فرهنگی دانشجویی دانشکده های اقماری، مسایل دانشکده های اقماری دانشگاه بررسی شد.

دکتر «زهرا کشتکاران»؛ نماینده تام الاختیار معاون آموزشی در دانشکده های اقماری هدف از برگزاری این نشست را ایجاد وحدت رویه برای بهبود فرآیند ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان در دانشکده های اقماری دانشگاه عنوان کرد.

در این نشست «حسین افراشته»؛ نماینده شورای صنفی دانشجویان نیز با تشریح عملکرد این شورا، مسایل رفاهی و آموزشی دانشجویان دانشکده های اقماری را با مسوولان شرکت کننده در میان گذاشت.

دکتر «محمدکاظم سراج زاده فرد» مدیر حوزه معاونت آموزشی، «سید مجتبی میرابراهیمی» مدیر امور دانشجویی دانشگاه و مسوولان دانشکده های اقماری لامرد، آباده، استهبان، داراب، سپیدان و ممسنی دیگر اعضای حاضر در این نشست بودند./101

1397/10/18