۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۲ مرداد
بازدید شبانه شهردار شیراز و معاون بهداشت دانشگاه از آزمایشگاه تشخیصی کرونا / اهدای 500 میلیون تومان از سوی شهرداری شیراز به آزمایشگاه تشخیصی کرونا ویروس
مهندس «حیدر اسکندرپور» شهردار شیراز و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید شبانه از آزمایشگاه تشخیصی کرونا، شیوه خدمت رسانی این مرکز را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه گفت: شهردار شیراز در این بازدید ضمن بررسی روند خدمت رسانی در این آزمایشگاه، از خرید یک دستگاه مولکولار و اهدای اعتباری برابر با 500 میلیون تومان برای کمک به آزمایشگاه تشخیصی کرونا ویروس خبر داد.
دکتر «عبدالرسول همتی» با اعلام اینکه آزمایشگاه رفرانس مولکولار کرونا، نخستین مرکز در جنوب کشور در شیراز است، گفت: این آزمایشگاه به عنوان آزمایشگاه رفرانس منطقه ای کرونا، نقش عمده ای در تشخیص به موقع این بیماری و تسهیل در روند درمان این بیماری دارد.
او خودمراقبتی را عامل مهم پیشگیری در برابر درمان این ویروس برشمرد و از تمامی ارگان ها برای اطلاع رسانی جمعی در این زمینه دعوت به همکاری کرد./103
1398/12/09