۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
صدور دومین بیانیه دبیرخانه شورای مجازی استان با تاکید بر توسعه زمینه های اطلاع رسانی صحیح در فضای مجازی پیرامون بیماری کرونا
دبیرخانه شورای مجازی استان با صدور دومین بیانیه در خصوص بیماری کرونا، از دست اندرکاران و فعالان فضای مجازی خواست تا با توجه به مشاهده مواردی از ابتلا به کروناویروس در استان، نسبت به توسعه زمینه های اطلاع رسانی صحیح، اقدام شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به نقل از دبیرخانه فضای مجازی استان فارس، در این بیانیه بر اهمیت توجه به مبادی رسمی اطلاع رسانی در مسیر ارتقای سلامت عمومی تاکید شده است.
در متن این بیانیه آمده است:
به استحضار می رساند در پی گسترش ویروس کرونا در کشور که متاسفانه بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی در استان فارس نیز چند نفر به این بیماری مبتلا شده و احتمال گسترش ویروس متصور است، از همه فعالان حوزه فضای مجازی شبکه های اجتماعی، وب سایت ها، تولید کنندگان محتوا، گرافیست ها، نویسندگان، انیماتور ها و کلیه عزیزانی که در فضای مجازی و تولید محتوا فعالیت می نمایند درخواست می گردد، همانگونه که تاکنون با احساس مسئولیت و ایثار برای حفظ سلامت و امنیت روانی شهروندان و هموطنان عزیز اقدام به تولید محتوا و انتشار مطالب مفید آموزشی به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس نموده اند، خواهشمند است همچنان به صورت مستمر آگاه سازی افکار عمومی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری همچنین از بین بردن ترس کاذب در بین مردم اقدام فرمایند.
تولید محتوا بر اساس اطلاعات و دانش روز با استفاده از اطلاعات موجود در سایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آدرس sums.ac.ir در کلیه فضا‌های تحت اختیار به فعالیت خود ادامه دهند.
امید است ان‌شاءالله تا زمان ریشه کنی و رفع خطر ویروس شاهد فعالیت‌های عزیزان باشیم.
مجدداً توصیه می گردد همه صفحات اینستاگرام، شبکه های اجتماعی، وب سایتها، کمپینها، با احساس مسئولیت و بدون استثناء نسبت به انتشار محتواهای آموزشی مستند و موثق اقدام نموده و همچنان هوشیاری خودرا در پرهیز از شایعات حفظ نمایند.
شماره تلفن 09164019158 در واتس آپ پذیرای پیشنهادات، تولیدات و هماهنگی در خدمت آحاد مردم بویژه فعالان فضای مجازی است.
دبیرخانه شورای مجازی استان فارس
1398/12/07