۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از خط تولید ماده ضدعفونی دست در دانشکده داروسازی و کارخانه های تولید ماسک/ تولید روزانه 2 هزار لیتر محلول ضدعفونی و توانمندی به افزایش 10 برابری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشگاه، از خط تولید ماده ضدعفونی کننده دست در دانشکده داروسازی شیراز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرزاد لطفی» امروز، از خط تولید ماده ضد عفونی کننده دست که در دانشکده داروسازی شیراز راه اندازی شده است بازدید کرده و دستورات لازم را در خصوص توزیع مناسب این محصول، صادر کرد.

او در حاشیه این بازدید، از تولید روزانه دو هزار لیتر محلول ضدعفونی دست در این فاز از تولید خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت موجود، پیش بینی می شود در یک افزایش 5برابری، به توانمندی روزانه 10 هزار لیتر دست یابیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تامین نیاز به محلول ضدعفونی را گامی مهم در مهار کروناویروس برشمرد و ادامه داد: با وجود توانمندی بالای اساتید دانشکده داروسازی موفق شدیم در این زمینه، به بخشی از نیازهای موجود پاسخ دهیم.

دکتر لطفی با بیان اینکه محصولات این خط در مرحله نخست، در حجم های بالاتر در بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز درمانی خصوصی و دولتی و ادارات توزیع می شود، گفت: طی روزهای آینده نیزمحلول های ضدعفونی تولید شده در دانشکده داروسازی، در بطری های کوچک تر، برای مصارف خانگی، به داروخانه ها عرضه می شود.

در این بازدید که با حضور دکتر «مهرزاد لطفی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو، دکتر «علی اکبری» معاون درمان، دکتر «سید روح الله حسینی» مدیر روابط عمومی، دکتر «عبدالحسین فرح بخش» مدیر حراست و جمعی از مدیران ارشد دانشگاه انجام شد، ضمن بازدید از خط تولید ماده ضدعفونی کننده دست در دانشکده داروسازی، از روند تولید ماسک در دو کارخانه تولید تجهیزات پزشکی شیراز نیز دیدن شد./101

1398/12/07