۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
معاون درمان دانشگاه اعلام کرد: ممنوعیت ملاقات عمومی در بیمارستان های شیراز

به استناد مصوبه نشست کمیته دانشگاهی کویید19، تا اطلاع ثانوی ملاقات عمومی در تمام بخش های مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستان های مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز ممنوع شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون درمان دانشگاه گفت: با توجه به مصوبه نشست کمیته دانشگاهی کویید19، به دلیل جلوگیری از انتشار ویروس بیماری کرونا، ملاقات عمومی در تمام بخش ‌های مراکز آموزشی و درمانی، تمامی بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز ممنوع شد.

دکتر «علی اکبری» با بیان اینکه این تصمیم در راستای کنترل بیماری و شیوع آن گرفته شده، از شهروندان خواست تا در خصوص اجرای هرچه بهتر این مصوبه، مسوولان این دانشگاه را یاری کنند.

او ابراز امیدواری کرد که با همکاری مستمر شهروندان گرامی و رعایت دستورالعمل ابلاغی، به زودی شاهد کنترل و ریشه کنی این بیماری در سطح کشور باشیم./103

1398/12/07