۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
تشکیل کمیته بحران با هدف پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در دانشکده پیراپزشکی

با حضور رئیس، معاونان و اساتید دانشکده پیراپزشکی، جلسه کمیته بحران با هدف پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، رئیس دانشکده در حاشیه این جلسه گفت: در این نشست در مرحله نخست بر آگاهی بخشی، آموزش و اطلاع‌رسانی درست در خصوص ویروس کرونا برای کارکنان و مراجعان به دانشکده تاکید شد.

دکتر «صدیقه شریف‌زاده» افزود: در مرحله دوم نیز ضدعفونی روزانه واحدهای مختلف دانشکده به همراه آموزش صحیح نظافت و شستشو به نیروهای خدمات و همچنین اساتید و کارکنان مستقر در واحدها مورد تاکید قرار گرفت.

او ضمن تاکید بر مشارکت همه بر رعایت بهداشت فردی ادامه داد: سالمندان، بیماران خاص، افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و تنفسی و افراد با دارا بودن نقص در سیستم ایمنی بدن، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا ویروس قرار دارند.

پس از پایان این جلسه و تصمیم گیری، کارگاه آموزشی با حضور استاد ویروس‌شناسی دانشکده برگزار شد.

مدرس این کارگاه با تاکید بر حفظ آرامش گفت: ساده‌ترین راه پیشگیری از عفونت های تنفسی ویروسی شستشوی دست است.

دکتر «عباس بهزاد بهبهانی» افزود: در مورد ویروس کرونا با توجه به مدت ماندگاری ویروس در محیط به ویژه سطوح، رعایت نکات بهداشتی از ضروری‌‌ترین مسائل در کنترل این ویروس است./101

1398/12/06