۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد؛
مثبت بودن اولیه 3 نمونه از 59 مورد مشکوک به کرونا در استان فارس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به انجام تست های اولیه برای افراد مشکوک به ابتلا به کروناویروس در استان فارس، گفت: بر اساس غربالگری انجام شده، تست سه بیمار مشکوک به ابتلا از 59 مورد، در مرحله اولیه مثبت بوده است.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرزاد لطفی» با اعلام این خبر افزود: در استان فارس، برای تعدادی از موارد مشکوک که دارای نشانه های بالینی قوی ابتلا به این بیماری بودند، تست اولیه انجام شده است.

او اظهار کرد: این تست اولیه در استان انجام شده است و نتایج برای تایید نهایی به وزارت بهداشت ارسال می شود.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پروتکل های درمانی برای افراد مشکوک بستری، هم اکنون در بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) در حال انجام است و این پروتکل ها برای موارد دارای نمونه مثبت، با جدیت بیشتری انجام می شود که امیدواریم به زودی شاهد بهبودی این افراد باشیم.

رئیس دانشگاه اضافه کرد: در طول این ایام، برخی موارد مشکوک به ابتلا نیز بهبود یافته و ترخیص شده اند.

دکتر لطفی با بیان اینکه در طی روزهای اخیر با مشاهده موارد ابتلا به این بیماری در کشور، مراقبت های تیم های سلامت در استان قوت گرفته است، افزود: بر همین اساس روند پیگیری موارد مراجعه افراد برای انجام مراقبت های تکمیلی، با دقت و سرعت در حال انجام است و همکاران ما در مجموعه دانشگاه، به صورت شبانه روزی در این ایام، فعال هستند.

او از مردم خواست تا در صورت داشتن پرسش در این زمینه با شماره 1819 مرکز پایش مراقبت های درمانی تماس گرفته و یا به وبگاه اینترنتی https://corona.sums.ac.ir/ مراجعه کنند./101

1398/12/06